Pegasus Bilet İletişim Telefon

PEGASUS Uçak Bileti İletişim Numarası

Tüm sorularınız, uçak bileti satış, değişiklik, uçuş durumunuzun iptali ve takibi için her zaman yanınızdayız.

Müşteri Hizmetleri

 0(850) 241 80 96

Uçak Bileti Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası


Rezerve Et, Sonra Öde

Uçak biletinizi rezerve edin, opsiyon süresi içinde, uçak biletinizi satın alın!


  GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET 


 SATIN ALMAYI SANİYELER İÇİNDE TAMAMLAYIN


  EN İYİ FİYATLARLA UÇAK BİLETİ ALIN


Uçak bileti satın almak artık çok kolay.

  • Daha hızlı bir çözüm arıyorsan web sitesinde yapabileceğin her şeyi çağrı merkezi üzerinden de yapabilirsin.
  • Biletin için satış ofisine gitmeden çağrı merkezini arayabilir, istediğin tarih, saat ve güzergahta yurt içi ve yurt dışı uçak bileti bulma konusunda yardım alabilirsin.
  • Dilersen biletini müşteri temsilcileri ile kolay ve hızlı bir şekilde iptal edebilir veya yön değiştirebilirsin.

İç hat uçak biletleri için hemen ara

Çağrı merkezi ile anlık bilgi al, bütçene uygun uçak bileti alarak hemen yerini ayırt.


Ücretsiz Çağrı Merkezi

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın



Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

Pegasus Tarihçe ve Bilgilendirme

Pegasus Türkiye’de uçmanın herkesin hakkı olduğunu savunan ve havacılık sektörünü değiştiren 1990 yılında Aer Lingus, Silkar Yatırım ve Net Holding’in ortaklığı ile İstanbul’da kurulan bir havayolu şirketidir. 1990yılının mayıs ayında ilk uçuşunu gerçekleştiren Pegasus 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınmıştır.

Genel merkezi İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı olan Pegasus hayata geçirdiği Low Cost ile yolcularına uygun fiyatlı hızlı ve ekonomik seyehat etme imkanı ve ke ücretler ile satın alabilecekleri hizmetler sunmaktadır.

Pegasus havayolları yerli havayolları içerisinde en genç filoya sahiptir 31 ocak 2019 itibari ile 38 adet B797-800, 12 adet A320ceo, 31 adet A320neo ve 2 adet A321neo’dan oluşan filosu ile yaş ortalaması ila 5 toplam 83 uçaklık filosu ile seferlerini sürdürmektedir

Pegasus yurt dışı birçok noktaya direkt uçuş geçrekleştirmektedir bu sebepden yolcuların başlıca tercihleri arasında gelmektedir bunlardan bazıları, Avrupa, Orta Doğu, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortda Asya olarak toplam 42 ülke 111 noktaya tarifeli seferler düzenlemektedir.

Yurt içi uçuşlarında ise Pegasus Merkezi İstanbul Sabiha gökçen olan Havalimanından Türkiye’nin birçok noktasına direkt uçuş geçrekleştirmektedir örneğin Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Antalya Havalimanı, Alanya Gazipaşa Havalimanı, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı, Trabzon Havalimanı ve Kayseri Erkilet Havalimanı gibi birçok noktaya direk uçuş geçrekleştirmekdir bu uçuşlarının hızlı konforlu ve ekonomik olması sebebi ile seyehatlerini havayolu ile geçrekleştirecek olan yolcuların tercihi haline gelmiş günden güne emin adımlarla büyüme yoluna gitmiştir.

Pegasus gerek yurtiçi uçuşlarında gerekse Yurtdışı uçuşlarında direkt uçuş hızlı konforlu ve ekonomik uçuşları ile ulaşımını havayolu ile tercih eden yolcuların tercihleri arasında birinci sırada gelmektedir sizde seyehatlerinizi havayolu ile gerçekleştirmek pegasus u tercih etmek isterseniz uçak biletinizi satın alabilir hızlı ve ekonomik bir seyahat gerçekleştirebilirsiniz