Onur Air Bilet İletişim Telefon

Kampanya Bilet OnurAir Bilet İletişim Telefon Numarası

Tüm sorularınız, uçak bileti satış, değişiklik, uçuş durumunuzun iptali ve takibi için her zaman yanınızdayız.

Müşteri Hizmetleri

 0(850) 241 80 96



Uçak Bileti Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası


Rezerve Et, Sonra Öde

Uçak biletinizi rezerve edin, opsiyon süresi içinde, uçak biletinizi satın alın!


  GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET 


 SATIN ALMAYI SANİYELER İÇİNDE TAMAMLAYIN


  EN İYİ FİYATLARLA UÇAK BİLETİ ALIN


Uçak bileti satın almak artık çok kolay.

  • Daha hızlı bir çözüm arıyorsan web sitesinde yapabileceğin her şeyi çağrı merkezi üzerinden de yapabilirsin.
  • Biletin için satış ofisine gitmeden çağrı merkezini arayabilir, istediğin tarih, saat ve güzergahta yurt içi ve yurt dışı uçak bileti bulma konusunda yardım alabilirsin.
  • Dilersen biletini müşteri temsilcileri ile kolay ve hızlı bir şekilde iptal edebilir veya yön değiştirebilirsin.

İç hat uçak biletleri için hemen ara

Çağrı merkezi ile anlık bilgi al, bütçene uygun uçak bileti alarak hemen yerini ayırt.

OnurAir Bilet iletişim telefon numarasını arayarak kişisel tercihleriniz doğrultusunda uçak bileti alabilir, iptal edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın

Kampanya Bilet OnurAir İletişim : 0850 241 8096

Kampanya Bilet OnurAir Telefon : 0850 241 8096

Kampanya Bilet OnurAir Bilet Al : 0850 241 8096

Kampanya Bilet OnurAir Bilet İptali : 0850 241 8096

Kampanya Bilet OnurAir Bilet Değişim : 0850 241 8096


Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

OnurAir Tarihçe ve Bilgilendirme

Onur Air havayolu şirketi 14 nisan 1992 tarihinde kurulmuştur ilk tarifeli uçuşunu 14 mayıs 1992 tarihinde gerçekleştiren havayolu firması A320 tipi uçak ile Kuzey Kıbrıs Ercan Havalimanı’na gerçekleştirmiştir. İlerleyen zamanlar içerisinde temmuz 1992 de filosuna ikinci uçağını aralık 1992 de üçünçü uçağını ve nisan 1993 de dördüncü uçağını filoya katmıştır.

Onur Air havayolu firmasını günümüzdeki filosu ise şu şekildedir 11 adet Airbus A330, 13 adet Airbus A321, 9 adet Airbus A320 toplamda 33 adet filonda uçak bulunduran onur air yolcularına hızlı güvenli ve ekonomik bir yolculuk sağlamaktadır

Genel merkezi ilk kuruluşunda İstanbul Atatürk havalimanı olan Onur Air firması düşük maliyetli havayolu seyehatini mümkün kılması sebebi ile yolcularının en çok tercih ettiği havayolu firmaları arasına girmiştir.

Onur air yurtiçi uçuşlarında tarifeli uçuş geçrekleştiridği yerler İstanbul, Adana, Antalya, bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Elazığ, erzurum, Gaziantep, İzmir ve Malatya vardır bu güzergahlara direk uçuş gerçekleştirmektedir.

Onur Air yurtdışı uçuşlarında ise İstanbul kalkışlı gence, Lefkoşa, Ukrayna Odessa ve İran Urmiya uçuşları geçrekleştirmektedir

Onur Air uçuşlarında sadece ucuz ve cazip fiyatlar sunmakla kalmıyor bu cazip fiyaları İstanbul kalkışlı yurtdışı seyahat edicek yolcularına fırsatı ayaklarına kadar getiriyor.

Onur Air havayolu şirketi gümüzde iç hatlarda 14 önemli noktaya uçuş geçrekleştirirken dış hatlarda ise tarifeli ve tarifesiz 25 ülkeye 120 yi aşkın noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. 1992 yılından bu yana 95 milyonun üstünde yolcunun güvenle havayolu seyehatini gerçekleştirmesini sağlamıştır.