AnadoluJet Bilet İletişim Telefon

AnadoluJet Bilet İletişim

ANADOLUJET  Uçak Bileti İletişim Telefon Numarası

Tüm sorularınız, uçak bileti satış, değişiklik, uçuş durumunuzun iptali ve takibi için her zaman yanınızdayız.

Müşteri Hizmetleri

 0(850) 241 80 96

Uçak Bileti Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası

anadolujet bilet iletisim

Rezerve Et, Sonra Öde

Uçak biletinizi rezerve edin, opsiyon süresi içinde, uçak biletinizi satın alın!


  GÜVENLİ VE KALİTELİ HİZMET 


 SATIN ALMAYI SANİYELER İÇİNDE TAMAMLAYIN


  EN İYİ FİYATLARLA UÇAK BİLETİ ALIN


Uçak bileti satın almak artık çok kolay.

  • Daha hızlı bir çözüm arıyorsan web sitesinde yapabileceğin her şeyi çağrı merkezi üzerinden de yapabilirsin.
  • Biletin için satış ofisine gitmeden çağrı merkezini arayabilir, istediğin tarih, saat ve güzergahta yurt içi ve yurt dışı uçak bileti bulma konusunda yardım alabilirsin.
  • Dilersen biletini müşteri temsilcileri ile kolay ve hızlı bir şekilde iptal edebilir veya yön değiştirebilirsin.

İç hat uçak biletleri için hemen ara

Çağrı merkezi ile anlık bilgi al, bütçene uygun uçak bileti alarak hemen yerini ayırt.

Anadolujet iletişim telefon numarasını arayarak kişisel tercihleriniz doğrultusunda uçak bileti alabilir, iptal edebilir yada değişim yapabilirsiniz. 

30 saniyede Müşteri Hizmetleri. Tüm havayolu uçuşlarını tek seferde sorgulayalım. Müşteri Hizmetlerimiz Sizin için tüm uçuşları sorgulayıp size en uygun fiyatlı uçuşları bulsun. Baştan sona keyif aldığınız bir seyahat hedefliyoruz. Tüm firmalardan sorgulayın biletinizi ucuza alın taksitle ödeyin. Tüm bilet işlemleriniz için tek bir numara. Müşteri Hizmetlerimizi Hemen Arayın

Kampanya Bilet AnadoluJet İletişim : 0850 241 8096

Kampanya Bilet AnadoluJet Telefon : 0850 241 8096

Kampanya Bilet AnadoluJet Bilet Al : 0850 241 8096

Kampanya Bilet AnadoluJet Bilet İptali : 0850 241 8096

Kampanya Bilet AnadoluJet Bilet Değişim : 0850 241 8096


Çağrı Merkezi İletişim Telefon İle Yapabileceğiniz İşlemler

  • Çağrı merkezi ile görüşmeleriniz operatör sağlayıcınız tarafından ücretlendirilmez var olan dakikalarınız ile görüşme yaparsınız.
  • Çağrı merkezini aradığınızda gideceğiniz şehre en uygun, saat, tarih ve ucuz uçak bileti bulma konusunda deneyimli müşteri temsilcilerimiz sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı ve kolay bir şekilde biletinizi alabilirisiniz.
  • Çağrı merkezi ile görüşmelerde uçak biletiniz üzerinde değişiklik yapabilir veya iptal işlemlerini hızlı ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.
  • Çağrı merkezi ile yapacağınız görüşmelerde ödeme işlemlerinizi hizmet bedeli dahilinde 3D security ve tuşlama yöntemi ile yaparsınız. Bilet İşlemleri 10218 Türsab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi Üzerinden Yapılmaktadır.
  • Yaptığınız uçak bileti işlemleri sonunda uçuş bilgileriniz sms ve mail yolu ile eksiksiz bir şekilde tarafınıza iletilecektir.
  • Çağrı merkezi üzerinden yaptığınız işlemler sonrasında uçuş öncesi ve sonrası müşteri temsilcileri ile görüşerek destek alabilirsiniz.
  • Tüm biletleme işlemlerinizi bankanızın belirlediği vade farkıyla taksitlendirebilirsiniz.

Çağrı Merkezi İletişim Telefon

Sizde Acentesi olduğumuz Anadolujet müşteri temsilcilerimizi arayıp hızlıca tüm uçuşları sorgulatabilirsiniz. 3d secure ile hemen uçak biletinizi alabilirsiniz. Bilet İşlemleri 10218 Tursab Numarası ile Memtur Turizm Seyahat Acentesi , Ekonomik Bilet Seyahat Turizm Organizasyon Sanayi Limited Şirketi üzerinden Yapılmaktadır. Firmamız Biletall A.Ş. 8889 alt acenta koduyla hizmet vermektedir. Çağrı merkezimiz üzerinden uçak bileti alabilir, iptal yada değişiklik işlemlerinizi müşteri temsilcileri ile hızlı kolay ve keyifli bir şekilde yapabilirsiniz.

Uçak bileti almak yada biletiniz üzerinde değişiklik, iptal, bagaj ekleme gibi işlemler yapmak istediğinizde karışık web sitelerinde aradığınız cevapları bulamadığınız takdirde müşteri temsilcilerimiz size bu konuda kolay ve anlaşılır bir şekilde yardımcı olacaktır. 0850 241 8096

Gideceğiniz şehre en hızlı ve kolay ulaşım sağlayan hava yolu taşımacılığı ile sizde zamandan tasarruf edin. Bütçenize uygun uçak bileti almak için müşteri temsilcilerimiz ile hemen irtibata geçin.

AnadoluJet Tarihçe ve Bilgilendirme

Anadolujet 23 nisan 2008 tarihinde Türk Hava Yolları Tarafından kurulan Genel merkezi Ankara Esenboğa Havalimanı olan bir havayolu şirketidir. Uçmayan Kalmasın sıloganı ile yola çıkan havayolu şirketi Türkiye’nin yurtiçi uçuşlarında yolcularının ihtiyacı olan ekonomik hızlı ve güvenilir havayolu seyahatini karşılamak üzere 36 uçaklık filosu ile 80 destinasyonda uçuş geçrekleştiren bir Türk Hava Yolları makarsıdır.

Anadolujet Genel Merkezi Ankara olmasıyla birlikte Türkiye’de yurtiçi uçuşlar daha cazip ve ekonomik hale gelmiş Ankara Hatlarında yolcu sayısı %65 artış olmuştur ayrıca doluluk oranları %85 seviyelerine kadar gelmiştir firmanın kuruluşunda 5 uçakla başlanılan uçuşlar ilk yılda 8 uçaklık bir filoya ulaşmıştır

Ankara’nın konumuna yakışır bi şekilde hizmet veren Anadolujet cazip ücretler güvenli hızlı ve ekonomik uçuşlar ile hızlı yaygınlaşmış yolcularının tercih ettiği bir firma haline gelmiş aynı zamanda uçuş noktalarını günden güne artırmış bu sayede havayolu ulaşım sektörünün içindeki konumunu daha sağlam olmasını sağlamıştır.

Anadolujet ile Türkiye’nin bir çok noktasına uçuş geçrekleştirebilirsiniz İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Sivas, Adana Şakir Paşa havalimanı vb. gibi Anadolunun en çok tercih edilen noktalarına direkt uçuş geçrekleştirmesi sebebi ve ekonomik cazip fiyatlarıyla yolcularının hızla gözdesi haline gelmiştir.

Anadolujet yurtiçi direkt uçuşlarının yanı sıra kuzey kıbrıs gibi bir çok yurtdışı uçuşlarıda geçrekleştirmektedir.

Yurtiçi uçuşlarda yolcularına büyük ayrıcalık sağlayan Anadolujet firması gün geçtikce filosunu büyültmekte ve yollcuları tarafından tercih edilen bir havayolu şirketi haline gelmiştir.

Hızlı Müşteri Hizmetleri - Uçak Bileti iletişim Hattı

Tüm Uçak Bileti işlemleriniz için bilgilendirme sayfalarımızı Hemen Keşfedin. Gideceğiniz yöne tüm uçuşları müşteri hizmetlerimiz sorgulayabilir. Hemen Arayın. 7 / 24 Açık Acenta. Bilet Karşılaştırma. Tüm Uçuşları Sorgulama. Hemen Müşteri Hizmetleri. Alternatif Uçuşlar.